Meny Lukk

eHund er et nettsted for hundeeiere av hundeinstruktører og hundetrenere. Her skal du være sikker på at all informasjon og alle råd er belønningbaserte, effektive og, ikke minst, oppdaterte.

Samtlige forfattere er aktive hundeinstruktører og/eller hundetrenere, og alle ønsker vi å bidra til å gjøre livet enklere og bedre for hundene og eierne deres. Målet er på sikt er et nettsted hvor alle hundeeiere skal få svar på nær sagt alt de lurer på om hundeatferd og trening, en blogg for gjestebloggere, forslag til lenker som kan gi ytterligere informasjon, samt en liste over instruktører og hundeskoler vi anbefaler og som trener belønningbasert (og uten ubehag).

Vi tar gjerne imot forslag om forbedringer i de eksisterende tekstene og spørsmål om hundetrening. Har du noe på hjertet og mangler en blogg? Da kan kanskje eHund være med på å gi deg en stemme!

Om eHund

Info om eHund.no og birdragsyterne

Helle Haugenes

Helle Haugenes

Hundeinstruktør Helle Haugenes

Helle er en av initiativtagerne til eHund. Hun så behovet for et nettsted hvor hundeeiere kan finne god og trygg informasjon om alt som har å gjøre med et godt hundehold.
Helle har lang erfaring med hund, og trening innen ulike hundesporter. Hun har hatt flere hunder av ulike raser og startet som instruktør i 2001, samtidig med at hun tok instruktørutdanning i Trondheim.
I 2003 var hun i det første kullet som ble uteksaminert som klikkerinstruktør Canis Hundeskole. Hun er også sertifisert Fear Free-instruktør, godkjent nosework-instruktør gjennom Nosework Norge i 2020 og holder for tiden på med Control Unleashed-instruktørutdanning hos Leslie McDevitt.
Til daglig jobber Helle som systemutvikler, mens hun tilbyr kurs og konsultasjoner for hundeeiere på fritiden. Helle holder til på Øvre Romerike.

Tiina Jor

Bra! Hundetrening

Tiina er med-initiativtager til eHund.
Hundetrener, nosework-instruktør og innehaver av hundeskolen bra! Hundetrening.
Har 15 år som hundeeier i ryggsekken på godt og vondt. Raya, min omplasseringshund på 4 år, er min nåværende firbeinte samarbeidspartner og veileder.

Kristin Gransbråten

Positivt Hundeliv

Kristin er med-initiativtager til eHund.
Kristin har hatt hund hele livet, begynte med klikkertrening i 2001. Har gått mye kurs i tillegg til egen-studier siden da. Har hatt flere forskjellige slags hunder; som schæfer, rottweiler, dachs, sheltie, pinscher og har nå en korthåret collie ved navn Sonata. Har også vært innom og prøvd flere sporter/grener, som agility, lydighet, blodspor, nosework, smeller og bruks.
Positivt Hundeliv ble opprettet i mars 2016, og Canis' KlikkerInstruktørKurs ble påbegynt i 2017.
På grunn av en personlig tragedie i tidlig 2018 har dessverre det meste blitt satt til side og på vent en stund. Målet er å gradvis komme tilbake med flere tilbud utover 2020.

Bidragsytere

Sanna Reid

Dog Dynamics Hundetrening og -adferd

Sanna spesialiserer seg på trening for familiehunden, og hunder med problemadferd- med fokus på det som er viktig for akkurat DEG og DIN HUND.
Treningsmetodene er moderne, effektive og belønningsbaserte. Dog Dynamics tilbyr hundetrening i Porsgrunn, Skien, Larvik og omegn; og adferdskonsultasjoner i Vestfold og Telemark.
Dog Dynamics Dog Training and Behaviour ble først etablert av Sanna Reid i Stevenage, England. Sanna flyttet tilbake til Norge i 2018; hvor hun driver Dog Dynamics Hundetrening og -adferd, og er 1 av 3 instruktører i CATCH Hundetrening avdeling Vestfold og Telemark.
Dog Dynamics’ tjenester inkluderer adferdskonsultasjoner for hunder med problematisk adferd, hundetrening, privattimer, valpekurs og kurs for familiehunden.
Sanna er akkreditert Adferdskonsulent for hund og Hundeinstruktør ved IMDT/ IMDTB (Institute of Modern Dog Trainers and Behaviourists). Hun gjennomførte og besto 2 dagers praktisk og teoretisk instruktøreksamen i 2016, og fullførte sin OCN Level 5 Foundation Degree i ‘Canine Behaviour: Analysis and Application’ ved IMDTB i 2019. Sanna er også medlem av PPG (Pet Professional Guild).

Navn

-

Navn

-

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.